Ιστορικό επιχείρησης

 

Το 1965 ο Κατόπης Βασίλειος μετά από έτη προσπάθειας με τον καθαρισμό και φύλαξη ταπήτων αποφασίζει να ανοίξει την δική του επιχείρηση, με την επωνυμία πρότυπα ταπητοκαθαριστήρια ‘’ΗΛΙΟΣ’’. Δυστυχώς εκείνη την εποχή ήταν σχεδόν ανέφικτο να επιβιώσει στην αγορά μια τέτοια επιχείρηση διότι δεν υπήρχαν αρκετά   χαλιά καθώς αυτά βρίσκονταν στην κατοχή των εύπορων.

Ύστερα από κόπο κατάφερε να καταξιωθεί και να δημιουργήσει μια επιχείρηση με κύρος .

Το 1975 ο ιδρυτής της επιχείρησης δυστυχώς από ένα θλιβερό ατύχημα εν’ ώρα εργασίας σκοτώνεται σε ηλικία 46 ετών. Ο πρωτότοκος υιός του Ηλίας αποφάσισε να είναι ο συνεχιστής της επιχείρησης μιας και ήταν από τις πρώτες επιχειρήσεις στον χώρο του καθαρισμού και φύλαξη χαλιών στα πρώτα δέκα χρόνια λειτουργίας της.

Από το 1975 και μετά ο συνεχιστής Κατόπης Ηλίας ακολούθησε πρωτοποριακές ιδέες .Για παράδειγμα επέκτεινε τις δραστηριότητες με καθαρισμούς επί τόπου μοκετών και σαλονιών σε οικίες, επαγγελματικούς χώρους, γυμναστήρια , κρουαζιερόπλοια. Επίσης είναι δυνατή η επιδιόρθωση σε όλων των τύπων χαλιών.

Οι εγκαταστάσεις και τα μηχανήματα αντικαταστάθηκαν με τα πιο σύγχρονα της αγοράς.

Τώρα ερχόμαστε στο 2005, που ο εγγονός του ιδρυτή Κατόπης Βασίλειος, μετά τις σπουδές του στο τμήμα διοίκησης επιχειρήσεων προσχωρεί στην επιχείρηση με μεγάλες φιλοδοξίες. Έχοντας σκοπό την εξυπηρέτηση των πελατών και την παροχή υπηρεσίων υψηλού επιπέδου,είναι αποφασισμένος να αγωνιστεί και να πετύχει το καλύτερο.

Το 2006 ο εγγονός του ιδρυτή κατάφερε να αυξήσει τον κύκλο εργασίων κατά 80% επιπλέον .

Το 2008 εγκαινιάσαμε ένα από τα πιο σύγχρονα μηχάνηματα της ευρωπαικής αγοράς που έχει την δυνατότητα να καθαρίζει 40 χαλιά την ώρα με οικολογικά πάντα υλικά καθαρισμού ανακυκλώνοντας το νερό.