Βιόκαθαρισμοί στρωμάτων :Στο στρώμα σας περνάτε μόλις το ένα τρίτο της καθημερινότητά σας και είναι και το ιδανικό περιβάλλον για την ανάπτυξη των ακάρεων. Γνωρίζατε ότι ο αριθμός των ακάρεων σε ένα στρώμα 5ετίας μπορεί να είναι από 5000 μέχρι 15000 ανά τετραγωνικό εκατοστό του στρώματος; Φανταστείτε λοιπόν τι γίνεται σε όλη την επιφάνεια του στρώματος. Τα αλλεργιογόνα των ακάρεων προέρχονται από τα περιττώματά τους τα οποία εισπνέονται από αυτούς που είναι ευαίσθητοι και στη συνέχεια εκδηλώνουν τα ανάλογα συμπτώματα όπως: φτέρνισμα, μπουκωμένη μύτη, φαγούρα στη μύτη και στα μάτια κατά το πρωινό ξύπνημα και έντονη δύσπνοια. Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να μειώσουμε των αριθμό των ακάρεων για να έχουμε ένα πιο υγιεινό περιβάλλον. Στόχος μας δεν είναι να σκοτώσουμε τα ακάρεα αλλά να καταπολεμήσουμε τα περιττώματά τους. Εδώ ερχόμαστε εμείς να σας κάνουμε έναν επαγγελματικό βιοκαθαρισμό καταπολεμώντας όλους τους ξηρούς ρύπους όπως: βακτήρια, σκόνη, αλλεργιογόνα και άλλους μικροοργανισμούς .

Βιοκαθαρισμοί σαλονιών: Τα σαλόνια και αυτά θέλουν τη δική τους συντήρηση με τη μέθοδο του βιοκαθαρισμού και χωρίς τη χρήση των χημικών απομακρύνοντας όλες τις βλαβερές ουσίες για την ανθρώπινη υγεία. Ειδικά τα δερμάτινα σαλόνια θέλουν πιο εξειδικευμένο καθάρισμα αφού όλα τα δέρματα προέρχονται από διάφορα μέρη ενός ζώου και εκεί οφείλεται και το γεγονός ότι είναι ζαρωμένα. Η διαφορά με τα υφασμάτινα είναι ότι δεν έχουμε αίσθηση του εσωτερικού αλλά: μεταβολή της υφής του, στέγνωμα σκλήρυνση, ρυπαρή αίσθηση, ειδικοί λεκέδες. Αυτοί είναι κάποιοι λόγοι για τους οποίους θα μας καλέσετε να το καθαρίσουμε.

Κατά τη διάρκεια του καθαρισμού τοποθετούμε ειδικά υλικά καθαρισμού που είναι αποκλειστικά και μόνο για δερμάτινα σαλόνια και μόλις τελειώσει το κομμάτι του καθαρισμού περνάμε στη βελτίωση του δέρματος τοποθετώντας κάποια ειδική αλοιφή που αποκαθιστά τη λάμψη και εμποδίζει το μελλοντικό λέρωμά του.

Απορρύπανση : Εδώ με τη μέθοδο της απορρύπανσης εξαλείφονται όλοι οι στερεοί ρύποι όπως: σκόνη, άμμο, τρίχες. Η μέθοδος αυτή είναι η πιο οικονομική για εσάς εφόσον το χαλί σας δεν έχει υγρούς ρύπους.

Αδιαβροχοποίηση: Αόρατη τριπλή προστασία από λεκέδες.

Η μέθοδος αυτή έρχεται να αντιμετωπίσει όλους τους λεκέδες που δημιουργούνται κατά τη διάρκεια της μέρας καθώς:

Διευκολύνει το μελλοντικό καθάρισμα καθώς ο λεκές είναι επιφανειακός και δεν έχει εισχωρήσει στην ίνα του χαλιού.

Παρέχει κάποιο επίπεδο προστασίας στα χαλιά σας και τα υφάσματά σας αφού μόλις σας πέσει κάτι μπορείτε με ένα πανάκι στεγνό να το απορροφήσετε.

 

Bιο-καθαρισμός στρωμάτων